دکتر مریدی رفت، اما خدماتش درحافظه مردم بخش اوز ماندگار است

ساخت وبلاگ

ابراهیم احمدی: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی بهزاد مریدی را به عنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران منصوب کرد .به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حکم سیدعباس صالحی خطاب به بهزاد مریدی آمده است:

«نظر به سوابق فرهنگی و تجربیات ارزنده جناب‌عالی، به موجب این حکم به سمت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و نیروهای کارآمد و فرهیخته و تعامل سازنده با مسئولان و مدیران استان و ارتباط نزدیک با اصحاب فرهنگ و هنر و مردم فرهنگ‌دوست و هنرپرور استان تهران در مسیر رشد فضایل اخلاقی و شکوفایی اعتلای فرهنگ و هنر اسلامی و ایرانی موفق و موید باشید.»

باید به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با این انتخاب، تهران در مسیر رشد فضایل اخلاقی و شکوفایی فرهنگ و هنر اسلامی قرار می گیرد اما ما نمی دانیم از این خبر باید خوشحال باشیم یا نگران؟

خوشحالیم از این بابت زیرا هر پیشرفت و ارتقایی اگر ضابطه مند باشد خوشحال کننده است. خوشحالیم از این که آقای دکتر بهزاد مریدی می توانند توانمندی خود را در عرصه فرهنگ، هنر و ادب در سطحی به مراتب گسترده تر ارائه کند و تاثیر گذاری بیشتری داشته باشند. بی تردید این تاثیر گذاری گسترده به توسعه کمی و کیفی فرهنگ و هنر منطقه ما نیز می انجامد.

اما مردم استانی که می‌خواهند پایتخت فرهنگی شوند به ویژه فرهنگیان، هنر مندان و فرهنگدوستان با از دست دادن مدیر قوی در عرصه فرهنگ و هنر نمی توانند ناراحت نشوند. دغدغه دارند چگونه جای ایشان پر می شود؟ آیا این بستری که فراهم شده تقویت شده و تداوم خواهد یافت؟

سرپرست خیرگزاری هنر ایران در استان فارس در یادداشتی در مورد ارتقای دکتر مریدی به مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران به درستی  نوشتند: «اگر بدانیم آقای دکتر مریدی در تمام سال هایی که سمت مدیریت ارشد فرهنگی استان فارس را به عهده داشتند چه تاثیرات شگرفی در پیکرۀ مدیریتی حوزه فرهنگ و هنر استان ایجاد شد پی خواهیم برد که این انتقال چندان هم خبر ساده ای نیست.» ایشان در ادامه می گویند: « بی راه نیست این حرف، اگر بگوییم او کسی بود که در تبدیل اداره کل ارشاد فارس از یک نهاد اداری صرف به یک نهاد پویای فرهنگی و هنری معتبر نقش موثری داشت.»

اگر از خدمات استانی آقای دکتر مریدی بگذریم، خدمات منطقه ای ایشان نیز بسیار گسترده و ملموس بود. در مدت حضور ایشان در سطح منطقه(لارستان، خنج و گراش) خدمات فرهنگی و هنری گسترده ای ارائه شد. شهرفرهنگی اوز نیز  پس از سال ها درخواست و پیگیری در زمان مدیریت ایشان به آن چه استحقاق داشت رسید.  در زمان مدیریت ایشان بود که ابتدا نمایندگی فرهنگ و ارشاد اسلامی در اوز دایر شد، پس از آن برای ارتقای این نمایندگی، این بهانه را نشنیدیم که شما هنوز بخش هستید و ارتقای ارشاد امکان پذیر نیست، بلکه بعد از قریب به ۳ سال این نمایندگی به اداره ارتقا یافت. این موضوع که بی تردید محصول شناخت ایشان از این شهر فرهنگی و پیگیری برای محقق شدن آن چه مردم اوز استحقاق آن را داشتند، از خاطر مردم قدر شناس اوز پنهان نمانده بلکه همواره دعاگوی ایشان خواهند بود.

استقرار اداره فرهنگ و ارشاد اوز تنها به معنای استقرار یک اداره نبود بلکه به معنای سازماندهی امور فرهنگی و هنری در شهری بود که فرهنگ صفت غالب آن است. اختصاص سرای زرنگار به عنوان خانه فرهنگ نتیجه اعتماد مالک این سرا، به مدیریت فرهنگی استان و بخش بود. سازماندهی فعالیت حدود ۲۰ انجمن فرهنگی- هنری در خانه فرهنگ اوز و فعالیت فرهنگی در روستاهای بخش، بروز و شکوفایی استعدادها که آثار آن در سطح شهر، منطقه، کشور و حتی بین الملل هویدا شد، محصول این نیک اندیشی و دور اندیشی بود.

در دوران مدیریت آقای دکتر مریدی در ارشاد استان بود که رسانه های مکتوب: پیام اوز، با پیام دانش و پسین اوز و رسانه های الکترو نیک: اوز امروز ، پیام دانش، مربوطی و پشور در سطح بخش اوز، مجوز انتشار گرفتند و فعالیت قانونمند خود را در عرصه اطلاع رسانی تداوم بخشیدند. شاید این نکته نیز خالی از لطف نباشد در دورانی که برخی مدیران درشکایت از رسانه ها گوی سبقت از هم می گیرند، دکتر مریدی در آخرین نشست خود با روسای ارشاد استان به آنان توصیه کرد از شکایت از رسانه ها بپرهیزند.

آقای دکتر مریدی مدیر کل سابق ارشاد استان اولین کسی بود که نامزدی اوز را برای طرح پایتخت کتاب پیشنهاد داد و با پیگیری های انجام شده،  اوز نامزد سومین دوره پایتخت کتاب ایران شد و با راهنمایی و حمایت ایشان، ستاد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و پیگیری کارگروه پایتخت و حمایت مسئولین شهرستان و بخش توانست در سال ۹۵، بعد از بوشهر به مقام دوم این رقابت فرهنگی دست یابد و به عنوان شهر اول خلاق در عرصه کتابخوانی دست یابد. حضور مدیر کل فرهنگی وزارت ارشاد در اوز و مطرح شدن اوز به عنوان یکی از شهرهای فرهنگی کشور به ویژه در عرصه کتابخوانی در وزارت ارشاد، در این دوران شکل گرفت.

شرکت اوز در چهارمین دوره این طرح در سال۹۶،  و راهیابی به مرحله نیمه نهایی این رقابت فرهنگی در بین ۱۴۶ شهر شرکت کننده، نیز در دوران مدیریت دکتر مریدی و با حمایت معاونت فرهنگی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی فارس همراه بود. شرکت روستاهای فیشور، گلار و بیدشهر در طرح روستای دوستدار کتاب نیز در این دوران برای اولین بار انجام شد.

دکتر مریدی از استان فارس رفت، اما خدماتش در استان، شهرستان و بخش که بسیار گسترده، زیر ساختی و تاثیر گذار بود در حافظه مردم قدرشناس بخش اوز ماندگار خواهد بود.

هرجا هستند خداوند یارشان باد و در خدمت رسانی همچنان موفق باشند.

 

 

 

 

 

 

 

وب سایت خبری اوز امروز...
ما را در سایت وب سایت خبری اوز امروز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : awazemrooz بازدید : 156 تاريخ : پنجشنبه 12 بهمن 1396 ساعت: 19:46