مدیر بیمارستان امیدواراوز: برخلاف کاهش درجه و آمار بیمارستان خدمات خوبی ارائه می شود

ساخت وبلاگ

در جلسه حضوری اعضای گروه مجازی همگام با مردم که اول بهمن در سالن شیخ سعدی دانشگاه آزاد اوز برگزار شد، موضوع بیمارستان از جمله مواردی بود که مطرح شد.

دراین جلسه علی تیرزن دبیر جلسه اعلام کرد دکتر عاقل رئیس بیمارستان امیدوار اوز  که پزشک خانواده لار نیز هستند در پست سازمانی مشغول بوده  و آقایان وحید علمدار مدیر بیمارستان و مجید حلاجی رئیس اداره عمومی در جلسه حضور دارند.

گرچه مجید حلاجی در این جلسه سخنی نگفت اما وحید علمدارمدیر بیمارستان، علاوه بر ارائه گزارشی از فعالیت های بیمارستان به پرسش های و سخنان نورالدین صمدانی، یونس امیدوار،محسن محبی، جعفر راستگو، محمود محبی، آرزو شفائی، ابراهیم احمدی و ناصر خضری پاسخ دادند.

گزیده سخنان مدیر بیمارستان در این جلسه به شرح زیر است:

*هزینه درمانی اتباع بیگانه یکی از معضلات بیمارستان است. از هر ۵ زایمان در زایشگاه، ۳تا مربوط به افاغنه است اما هزینه ها را پرداخت نمی کنند.

*اولویت ما در بیمارستان هتلینگ است. در راهروها دیوار پوش زده شده است. در بیمارستان لار از طریق اعتبارات طرح تحول سلامت و خیرین این اقدامات انجام شده است. در بیمارستان اوز نیز از سال های گذشته خیرین همکاری داشته اند و درصدد هستیم مجمع خیرین را در بیمارستان راه اندازی کنیم.

*هزینه درمان بالاست،  مدیریت بیمارستان پیچیده است و بدهی بیمارستان بسیار بالاست. در بیمارستان متخصصین مورد نیاز داریم. امسال متخصص تغذیه!(کارشناس) جذب شده است.

*برای نوبت دهی ۲ نفر از کارکنان حضور دارند و خط تلفن داخلی و موبایل هم وجود دارد. پیگیر نوبت دهی اینترنتی هستیم.

*از زمانی که بیمارستان به درجه ۲ تنزل یافته است خدمات کماکان ارائه می شود. درجه یک و دو روی درآمدها اثر دارد که میزان آن از اطلاعات خصوصی بیمارستان است و نمی توانم اعلام کنم. در مورد علت افت درجه بیمارستان به دلایلی مانند: سلیقه ای بودن ارزیابی ها، آپلود نشدن برخی اطلاعات در سایت اعتبار بخشی و کاستی هایی مانند نداشتن کارشناس تغذیه، فیزیوتراپ و برخی تجهیزات می توان اشاره کرد. قبول می کنیم درجه ۲ شدیم اما ۵ نمره (از ۱۰۰ نمره) با درجه یک اختلاف داشتیم  وداریم ترمیم می کنیم.

*در سال های گذشته ریاست و مدیریت اعتقاد داشتند بیمارستان جدید ساخته می شود ودر بیمارستان کنونی هزینه زیادی نشود و برخی اعتبارات جذب نشده است اما ما اعتقاد داریم در بیمارستان امیدوار کار می کنیم وباید برای این بیمارستان تلاش کنیم.

*برخی از پزشکان متخصص به دلیل عدم دریافت به موقع حق الزحمه های خود از طرح تحول خارج شده و در مطب شخصی مشغول به کار شده اند. این پزشکان درخواست دریافت مبالغ ماهیانه داشتند که در توان ما و هیئت امنا نبود.

*آمار کمی خدمات در بیمارستان بلاشک کاهش یافته است و تعداد بیماران بستری شده و ویزیت ها در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ کاهش یافته است.

*بنده نماینده قانونی بیمارستان امیدوار اوز برای تمدید پروانه بهره برداری هستم. بیمارستان جدید ربطی به ما ندارد و اگر مجوز بهره برداری نگیرد قابلیت راه اندازی نخواهد داشت و باید بزرگان اوز در این مورد با هم گفت و گو کرده و به توافق برسند.

*آمار اعلام شده مربوط به کمک های مردمی در  سال ۹۵ که از سوی بیمارستان اعلام شده دقیق نبوده و مربوط به ۶ ماه بوده است.

*بیمارستان فاقد بخش LDR  است که پیگیر تامین هزینه و راه اندازی این بخش هستیم.(در این سیستم فرآیند قبل از زایمان، زایمان و ۲ ساعت بعد زایمان در یک اتاق و برای یک مادر انجام می شود و تخت این اتاق قابل تبدیل به وضعیت های مختلف برای لیبر و زایمان است.)

*در برخی از تصمیمات شخصی رئیس بیمارستان ورود پیدا نمی کنم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وب سایت خبری اوز امروز...
ما را در سایت وب سایت خبری اوز امروز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : awazemrooz بازدید : 157 تاريخ : چهارشنبه 4 بهمن 1396 ساعت: 12:52