رئیس ورزش و جوانان اوز: بانوان در ۱۸ رشته از ۲۲ هیئت ورزشی بخش فعال هستند/ ۵۸ میلیون تومان بدهکاری داریم

ساخت وبلاگ

موضوع ورزش و جوانان از جمله مواردی بود که در جلسه حضور گروه مجازی همگام با مردم که اول بهمن ماه در سالن سعدی دانشگاه آزاد مطرح شد.

در این جلسه سید یوسف حسینی رئیس نمایندگی ورزش و جوانان اوز، علاوه بر ارائه گزارش اجمالی عملکرد ها، در مورد پرسش ها و توضیحات محمود محبی، محمد خواجوی، جعفر راستگو، نوید خادمپور،ساسان پیرزاد، محسن مهرآوران، ابراهیم احمدی، پروین لطافت، ناصر خضری، عبدالکریم دانشی و محسن محبی مطالبی بیان داشت که گزیده ان به شرح زیر است:

*ورزش اوز در سال ۱۳۵۳ رسما تاسیس شده است و در آن زمان ۳ نیروی رسمی داشته است اما اکنون هیچ نیروی رسمی ندارد. سرانه فضای ورزشی در کشورهای پیشرفته ۵/۲ مترمربع به ازای هر نفر، در ایران ۶/. مترمربع و در اوز بالغ بر یک مترمربع به ازای هر نفر است.

*در بخش اوز ۲۲ هیئت ورزشی فعال وجود دارد که در ۱۸ رشته آن بانوان حضور فعال دارند. برخی از رشته های ورزشی مانند کاراته از سطح کشوری فراتر رفته و جهانی شده اند. هیئت سوارکاری دارای ۲۰ هکتار پیست سوارکاری است و براساس تفاهم نامه ای در صدد است با همکاری هیئت استان مجموعه سوارکاری کیش را احیا کند. شنای اوز که بیش از ۱۵ سال غیر فعال بوده در ۵ سال اخیر بالغ بر ۶ هزار نفر آموزش داده است. اخیرا نیز مسابقه فوتبال جام صلح و دوستی به میزبانی اوز با حضور تیم های ۳ شهرستان لارستان، گراش و خنج به میزبانی اوز برگزار شده است. در حال حاضر ۴ باشگاه بدنسازی در اوز فعال است که فقط باشگاه زمین پیما ۲۰۰ ورزشکار بانو را تحت پوشش قرار داده است.

*با تشکر از اعضای محترم هیئت امنای سابق به ویژه آقای محمد رفیع نامی، این نمایندگی در ۲ سال اخیر هیئت امنا نداشته است. برای تامین درآمد پایدارطرحی به شورا داده شده و برای تشکیل هیئت امنای جدید  و قوی با همکاری شورا و سایر بزرگان در حال رایزنی هستیم.

* شهرداری، فضای سبز و گروه بهداشت محیط برای هرس درختان و بهسازی فضای ورزشی همکاری می کنند که از آنان سپاسگزاری می شود. ضمنا شورا و شهرداری برای  اختصاص زمین و امکانات چمن مصنوعی قول مساعد داده اند  که از این بایت نیز تشکر می کنم.

*استخر شنا از ۵ سال گذشته در اختیار ورزش و جوانان قرار گرفته که در سال های قبل ضرردهی داشت اما در سال جاری هزینه و درآمد تراز شده است. استخر هزینه های زیادی دارد به عنوان مثال برای خرید آب باید برای  هر مترمکعب ۲ هزار تومان پرداخت کنیم. برای سونا و جکوزی قرار شد تربیت بدنی ساختمان بسازد و  شورا و شهرداری نیز تجهیزات تامین کند که ساختمان با هزینه ۱۵۶ میلیون تومان یک سال است به اتمام رسیده است اما تجهیزات آن تامین نشده است که در صورت تامین می تواند برای آب درمانی نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

*در چارت سازمانی ورزش و جوانان اوز یک نیرو اختصاص داده شده اما پست سازمانی آن نیرو مشخص نیست و آن نیرو هم مشغول به خدمت نشده است. اوز دارای ۱۵۰۰ ورزشکار بیمه شده است که باید ۶ نیرو داشته باشد. حقوق نیروهای موجود از طریق درآمد حاصل از زمین های ورزشی تامین می شود. اعتبارات دولتی برای هزینه های پرسنلی و جاری اختصاص داده نمی شود و بعضا برای برخی پروژه های عمرانی شهر و روستا اعتبار تخصیص یافته است. براساس آخرین حسابرسی انجام شده این نمایندگی، ۵۸ میلیون تومان بدهکار است.

*از سال ۸۹ تاکنون مکاتبات متعددی برای در اختیار قرار دادن زمین های با کاربری ورزشی انجام شده اما تاکنون زمینی در اختیار این اداره قرار نگرفته است. قانون معافیت بخش خصوصی حامی ورزش قبلا وجود داشته اما در حال حاضر در صورت مساعدت بخش خصوصی مبلغ هزینه شده  از درآمد مشمول مالیات کسر می شود که رغبتی نشان داده نمی شود.

*برای اطلاع رسانی علاوه بر روابط عمومی اداره و سایت مربوطه، رسانه های مجازی و نوشتاری اوز نیز پوشش خوبی می دهند اما تلاش می شود از تریبون نماز جمعه نیز اطلاع رسانی شود. جشنواره بازی های بومی محلی برگزار شده است  و درصورت وجود علاقه مندان به بازی های بومی محلی به عنوان زیر مجموعه هیئت ورزش های همگانی می توانند فعالیت کنند.

* پیست اتومبیل رانی و موتور سواری احداث گردید  اما متاسفانه تخریب شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وب سایت خبری اوز امروز...
ما را در سایت وب سایت خبری اوز امروز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : awazemrooz بازدید : 149 تاريخ : سه شنبه 3 بهمن 1396 ساعت: 18:52