سپاسگزاری و تغییر، پیام مراسم رونمایی محتوایی از «کتاب زندگی شاکرانه»

ساخت وبلاگ

تلاش کردم راس ساعت مقرر در سالن اجتماعات بیمارستان امیدوار اوز، محل برگزاری «رونمایی محتوایی از کتاب زندگی شاکرانه» نوشته مجید حلاجی حاضر باشم، اما  وقتی به سالن رسیدم، صندلی های اصلی همه پرشده بودند.

 

 

دقیقا راس ساعت مقرر محمد خواجوی مجری مراسم درجایگاه قرار گرفت و همایش آغاز شد.

پس از نمایش کلیپی از فعالیت های گروه بنیکو، عبدالله وحدانی انگشت بر مشکلات موجود و ضرورت کنارگذاشتن «منیت‌ها» گذاشت و افزود: تا زمانی که گرفتار«من وجودی» و تلاش برای شناساندن آن برای دیگران هستیم، مجالی برای دیدن دیگران پیدا نخواهد شد. وحدانی بر ضرورت توجه به علوم انسانی نیز تاکید کرد و خاطر نشان کرد از زمانی دچار انحطاط اخلاقی شدیم که علوم انسانی را زیر پا له کردیم.

فروغ هاشمی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اوز با سپاس از مجید حلاجی که همه را دور هم جمع کرده بود متنی از فلورانس نایتینگل را قرائت کرد که در بخشی از آن گفته بود: کسانی که در محل کار بیش از همه مسئولیت پذیرند احمق نیستند بلکه مفهوم مسئولیت را نیک می دانند.

مهران عسکری نائب رئیس شورای شهر نیز از این که افرادی مانند مجید حلاجی هستند تا ما را به همگرایی و مثبت اندیشی دعوت کنند سپاسگزاری کرد و برای  رونق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی  بسط این دیدگاه ها را ضروری برشمرد.

قدریه غیاث‌پور، محمد شریف امینی و ماجده فتحی پور ۳ تن از شرکت کنندگان درکارگاه های زندگی شاکرانه که از سوی گروه بنیکو برگزار شده در جایگاه حاضر شدند و از تجارب و دستاوردهای خود از این کارگاه و تاثیر آن بر زندگی خود گفتند.

زمانی که نوبت به مجید حلاجی مدیر گروه بنیکو و نویسنده کتاب زندگی  رسید، آغار توجه جدی به موضوع سپاسگزاری را به حدود ۵ سال قبل دانست و سپاسگزاری را توجه به نکته های مثبت زندگی اعلام و ستون اول موفقیت را تغییر معرفی کرد. وی مروری به آثار خود شامل: کتاب ستاره های شش پر در سال ۷۸ و تابی برای بیتا در سال ۸۹ کرد.

حلاجی شانسی بودن موفقیت را رد کرد و افزود: همه انسان ها هر ۳ روز یک بار یک فرصت بزرگ نصیب آنان می شود که باید سپاسگزار بود و به آن فرصت ها بها داد.وی در پایان گفت: ۱۲۱ تکنیک سپاسگزاری در این کتاب، جعبه ابزاری است که کار را برای مثبت اندیشی و تغییر و موفقیت آسان می کند.

ابراهیم احمدی به نمایندگی از هیئت اجرایی نامزدی اوز برای پایتخت کتاب ایران، ضمن ارائه توضیحاتی در مورد این طرح گفت: در این هیئت ۳ موضوع: در دسترس بودن کتاب، تشویق شهروندان به کتابخوانی و پیگیری تاثیر کتاب بر گفتار، کردار و رفتار آنان مد نظر و ثبت می شود. بخش تاثیر گذاری عملی به مراتب سخت تر است و رونمایی محتوایی از این کتاب و بیان خاطرات و دیدگاه شرکت کنندگان در کارگاه در حقیقت در این راستای ارزیابی شده و به عنوان یکی از برنامه های طرح ثبت شده است.

وی در پایان اعلام کرد از سوی دبیرخانه پایتخت کتاب ۱۰ نفر که در ۳ ماهه اخیر بیشترین فعالیت در عرصه کتابخوانی و ثبت فعالیت ها داشته اند به شرح زیر معرفی و نشان سفیر کتاب به آنان اهدا می شود: مجید حلاجی، فايزه طیوری، فریناز تورانی، فتحیه فتحی، فوزیه زارع، معصومه هرمی، فرزانه نورافشان، مهسا ایزدی ، گلی برازنده ،فاطمه گل حقیقت تسهیل گر باشگاه کتابخوانی فیشور و پروین صالحی تسهیل گر باشگاه گلار. در ۳ ماهه پایان سال نیز کسانی که در این راستا تلاش کنند در یکی از مناسبت ها این نشان اهدا می شود.

وحید حلاجی برادر و حامی کارگاه و کتاب زندگی شاکرانه، مجید را از افتخار خانواده خواند و با توجه به تاثیر شگرف سپاسگزاری در موفقیت افراد جامعه اظهار امیدواری کرد بتوان در این مسیر قدم های بزرگ تری برداشت.

اجرای موسیقی زنده توسط گروه هم نوا متشکل از: احمد و یوسف هرمی، عبدالعزیز افسری، سلمان غفوری و غلامحسین پرنگ بخش دیگری از این مراسم بود.

در پایان مراسم متقاضیان، کتاب زندگی شاکرانه را با امضای نویسنده تحویل گرفتند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وب سایت خبری اوز امروز...
ما را در سایت وب سایت خبری اوز امروز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : awazemrooz بازدید : 131 تاريخ : يکشنبه 3 دی 1396 ساعت: 18:49