دکتر ابراهیم انصاری و ۴ گزینه اصلاح طلب دیگر برای استانداری فارس

ساخت وبلاگ

پایگاه اطلاع رسانی جماران: گمانه زنی هایی که نشان دهنده اجماع حداکثری بر روی ۵ گزینه خاص است که از میان آنها می توان به دکتر ابراهیم انصاری لاری استاندار اسبق فارس، مهندس اسماعیل تبادار استاندار اسبق بوشهر، احمد جمالی معاون سابق استانداری فارس و معاونت سیاسی امنیتی در استانداری قم، سید احمد عظیمی از نمایندگان اسبق شیراز در مجلس و حیدر اسکندرپور که از فرمانداران اسبق این شهر می باشد اشاره کرد.
این که وجه مشترک عمده این گمانه زنی ها بومی بودن کاندیداهای پست استانداری فارس است می تواند به عنوان یک نقطه قوت در نظر گرفته شود اما به نظر می رسد آنچه در انتخاب استاندار فارس می تواند در کنار نظر دولتمردان و وزیر کشور تاثیرگذار باشد؛ دیدگاه مجمع نمایندگان نسبت به آینده مدیریت این استان باشد.
دیدگاهی که به اعتقاد رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس به یکی از کاندیداهای مطرح شده نزدیک تر است و بالغ بر ۸۰ درصد از نمایندگان فارس در مجلس بر روی او اجماع دارند.
به گزارش خبرنگار «خبرجنوب»، اگرچه یکی از نکات مهم در انتخاب استاندار فارس اجماع مجمع نمایندگان بر روی یک گزینه نهایی است اما آنچه که همیشه دغدغه مهم این استان بوده وجود نگاه توسعه گرایانه در مدیریت ارشد استان برای همه مناطق و شهرستان های فارس پهناور است.
این که مجمع نمایندگان خواه ناخواه بر روی یک گزینه اجماع خواهد کرد پدیده ای دور از انتظار و تجربه نیست اما این که نمایندگان نگاه سهم خواهانه از استاندار آینده فارس نداشته باشند موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد. آن چه که در سرنوشت آینده فارس پهناور تاثیر گذار است برخورداری از استانداری بومی، توسعه نگر و دارای نگاه یکسان برای رفع محرومیت از همه مناطق این استان می باشد. موضوعی که جمشید جعفرپور، نماینده مردم لارستان، خنج وگراش در مجلس شورای اسلامی برآن تاکید دارد و می گوید که موضوع انتخاب استاندار فارس از اهمیت ویژه ای برخوردار شده، چرا که در طول سالهای گذشته با تغییر مدیریت ارشد استان و سرپرستان استانداری مواجه بوده ایم و همین عدم ثبات، زمینه ساز توقف حرکت رو به رشد و توسعه فارس نسبت به استان های دیگر شده است.
عضو مجمع نمایندگان استان فارس با تاکید بر اینکه انتخاب استاندار بومی که از ویژگی های بارز توانمندی و مقبولیت در میان همه اقشار، احزاب و صنوف جامعه برخوردار باشد، برجستگی و نمود بیشتری نسبت به گذشته پیدا کرده است، ابراز داشت: در شرایط فعلی از میان همه گمانه زنی های انجام شده، ۵ گزینه بیشتر مدنظر هستند که همگی دارای شایستگی ها و سوابق اجرایی مناسب می باشند.
وی با اشاره به این که پیش از هر گونه اجماع بر روی یک فرد خاص نیاز است به یک بستر و زمینه کلی درخصوص استاندار دست پیدا کنیم، خاطرنشان کرد: در انتخاب استاندار آینده باید به سه ضلع مختلف شامل نگاه، رضایت و مقبولیت فرد مورد نظر در دولت، میزان مقبولیت نامزد مورد نظر در بدنه فعالان اجتماعی و سیاسی استان و همچنین مجمع نمایندگان به عنوان ضلع سوم این ماجرا توجه کرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان این که نبود ارتباط خوب و مناسب میان استاندار انتخابی و مجمع نمایندگان باعث متضرر شدن همه مناطق استان و عدم موفقیت شخص استاندار می شود اظهار داشت: به اعتقاد بالغ بر ۸۰ درصد از اعضای مجمع نمایندگان، یکی از گزینه هایی که می تواند مسئولیت استانداری فارس را به عهده بگیرد دکتر ابراهیم انصاری لاری است. جعفرپور با اشاره به اینکه عمده مدیران، مسئولان و مردم از دوران مدیریت دکتر انصاری لاری به نیکی یاد می کنند تصریح کرد: سابقه فعالیت وی در استانداری بوشهر، معاونت در ثبت احوال کشور، معاونت در وزارت ارشاد و فعالیت در بخش های فرهنگی و هنری نشان می دهد که او می تواند گزینه مناسبی برای استانداری فارس باشد.
نماینده مردم لارستان، خنج وگراش در مجلس شورای اسلامی با اذعان بر اینکه سایر کاندیداهای استانداری فارس نیز بر موفقیت های دکتر انصاری لاری صحه می گذارند، اظهار داشت: به نظر می رسد که دولت محترم هم با توجه به سابقه اجرایی وی تمایل لازم برای معرفی ایشان به عنوان استاندار فارس را داشته باشند.
عضو مجمع نمایندگان استان فارس در ادامه سخنان خود سپردن سکان مدیریت استان به دکتر انصاری لاری را زمینه ساز شروع دوران توسعه متوازن در استان دانست و گفت: به نظر می رسد با وجود یک استاندار معتدل و دارای عقلانیت سیاسی می توان به حرکت رو به رشد استان در حوزه های علمی، آموزشی، صنعتی و فرهنگی امیدوار بود.
جعفرپور در پاسخ به خبرنگار «خبرجنوب» مبنی بر اینکه آیا حمایت ۸۰ درصدی نمایندگان از استانداری دکتر انصاری لاری ممکن است به سهم خواهی آنها برای حوزه های انتخابی منجر شود و یا اینکه با استانداری ایشان روند توسعه معطوف به یکی از شهرستان های فارس گردد، اظهار داشت: ما اعتقاد داریم که تلاش های نمایندگان برای انتخاب استاندار نباید منجر به سهم خواهی شود.
در واقع نمایندگان به جای اینکه توسعه مناطق و شهرستان ها را هدف فعالیت های استاندار بعدی قرار دهند باید با کلان نگری نیازهای استان را پیگیری و مطرح نمایند.
او در پاسخ به این که استاندار بعدی فارس باید بر روی چه حوزههایی تمرکز و فعالیت بیشتری داشته باشد ابراز داشت: در کنار توجه به حساسیت و اهمیت حوزه فرهنگ، باید بر روی مباحثی مانند راهها، آب و صنعت استان فارس فعالیت های جدی تری صورت گیرد تا در نهایت مشکل اشتغال استان هم حل شود.

 

 

 

 

 

 

 

وب سایت خبری اوز امروز...
ما را در سایت وب سایت خبری اوز امروز دنبال می کنید

برچسب : ابراهیم,انصاری,گزینه,اصلاح,استانداری, نویسنده : awazemrooz بازدید : 83 تاريخ : پنجشنبه 16 شهريور 1396 ساعت: 3:55