دکتر رئوفی درنشست خبری: پزشکان متخصص از ۳۷ نفر به ۹۶ و درمانگاه ها از ۱۷ به ۳۲مرکز افرایش یافته است

ساخت وبلاگ

iنشست خبری ریاست و معاونین دانشکده علوم پزشکی لارستان با اصحاب رسانه، دیروز ۲۲ مرداد، در دفتر ریاست دانشکده برگز ارشد.

دکتر عاطفه رئوفی رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار امیدواری کرد این مناسبت ها تلنگری باشد تا رسالت خود را با حساسیت بیشتری به پیش بریم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با تشکر از وزیر بهداشت در اجرای طرح تحول سلامت گفت: روزی که طرح تحول سلامت آغاز شد ما دارای ۳۷ متخصص بودیم که اکنون تعداد آن ها به ۹۶ رسیده است و  در ۲ سال اخیر تعداد مراکز بهداشتی درمانی نیز از ۱۷ درمانگاه به ۳۲ رسیده است. با توجه به این که هر مرکز بهداشتی درمانی باید ۵۰ هزار نفر را پوشش دهد از پوشش بهداشتی درمانی خیلی خوب و فراتر از استاندارد برخوردار هستیم.

در حوزه دندانپزشکی، توسعه پروژه های عمرانی و خدمات زنان و زایمان در زمره دانشگاه های برتر هستیم

در حوز ه دندانپزشکی نیز دستاوردهای خوبی داشته ایم و شامل ۳ دانشگاه های برتر دراین حوزه هستیم ضمن این که در حوزه خدمات زنان وزایمان و توسعه پروژه های عمرانی نیز در زمره دانشگاه های برتر هستم. بخش اعظم پروژه های هفته دولت به پروژه های بهداشتی درمانی اختصاص دارد.

دکتر رئوفی افزایش رشته های تحصیلی از جمله مهندسی بهداشت حرفه ای در دانشکده بهداشت اوز و هوشبری در لار و ارتقای سطح علمی اعضای هیئت علمی از مربی به استادیاری و دانشیاری و وجود زیر ساخت های مناسب آموزشی مورد تایید بازرسین فیلدهای مختلف خبر داد و افزود: در دانشکده علوم پزشکی  در عرصه های آموزش ، بهداشت و درمان باید به صورت هدفمند مستقل شویم.

ساختمان پردیس زیر ساخت اصلی دانشکده است

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان از پردیس دانشکده به عنوان زیر ساخت اصلی دانشکده نام برد و افزود: این پروژه به اعتباری معادل ۷۰ میلیارد تومان نیاز دارد که با همکاری خیرین محدود و دانشکده در دست اجرا است اما برای تکمیل آن نیاز به همکاری خیرین بیشتری است تا بتوانیم خدمات و آموزش را گسترش داده و برای رشته های دکترای حرفه ای پیگیری کنیم.

دکتر رئوفی از الحاق بهداشت و درمان خنج به دانشکده علوم پزشکی لارستان در سال گذشته خبر داد و افزود: مدیر بیمارستان خنج به عنوان یکی از مدیران با تجربه عرصه بهداشت و درمان منطقه است که می تواند ارزیاب خوبی از اتفاقات باشد اين مدير گفت: بعد از ارتقای بیمارستان خنج از درجه ۲ به درجه یک و راه اندازی دستگاه سی تی اسکن از شوق گریه کردم زیر ا فکر نمی کردیم این اتفاقات در بیمارستان خنج بیفتند.

وی در مورد بیمارستان های تحت پوشش لارستان، از افزایش تخت های آی سی یو، راه اندازی آی سی یو نوزادان و افزایش تخت های ویژه بیمارستان امام رضا به ۳۰ تخت، ساخت و تحویل ساختمان اورژانس این بیمارستان خبرداد و بیمارستان بیرم را نیز یکی از بهترین بیمارستان های منطقه در امکانات بستری( هتلینیگ) برشمرد و افزود: در بیمارستان امیدوار اوز به دلیل انتقال به بیمارستان جدید بخشی از بودجه های دولتی جذب نشده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان در مورد شبکه بهداشت و درمان در اوز و بیرم گفت: شبکه مختص شهرستان هاست. در سالیان گذشته به صورت ابتکاری به چند بخش از استان منطقه بهداشتی درمانی اختصاص یافته است اما تامین تمام زیر ساخت ها و امکانات به عهده مردم است. می توان از این طرح پس از استعلام از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و وزارت بهداشت الگو برداری  و برای اوز و بیرم اقدام کرد.

 پرسش های خبرنگاران و پاسخ های رئیس و معاونین

در این نشست اصحاب رسانه پرسش های خود را مطرح و رئیس و معاونین پاسخ دادند. ابراهیم احمدی مدیر مسئول پیام اوز و اوز امروز ضمن تشکر از خدمات دکتر عرفانی در دانشکده بهداشت به ویژه در زمینه دایر شدن رشته بهداشت حرفه ای و پذیرش ۷۰ دانشجو در ۴ رشته درسال جاری و جذب اعتبارات دولتی در تامین زیر ساخت ها و تجهیز دانشکده بهداشت اوز ۳ پرسش زیر را مطرح کرد:

۱-با توجه به تاکید دولت بر شفافیت و گردش آزاد اطلاعات و تصویب منشور حقوق شهروندی و مشارکت خیرین درعرصه سلامت، رویکرد دانشکده به اطلاع رسانی در عرصه سلامت چگونه است؟

۲- شنیده می شود بیمارستان امیدوار اوز که از ابتدای آغاز فرآیند ارزیابی و اعتبار بخشی تاکنون همواره رتبه یک بوده است در اعتبار بخشی اخیر به رتبه ۲ تنزل یافته. دراین مورد توضیح دهید.

۳- در زمینه آمار خدمات درمانی به ویژه تعداد اعمال جراحی، ویزیت متخصصین و تعداد بیماران بستری، بیمارستان امیدوار اوز در ۳ ماهه اول سال ۹۶ نسبت به ۳ ماهه اول سال ۹۵ افت تاحدود ۴۰ درصد داشته است،علت چیست؟

دلایل افت کیفی و کمی بیمارستان امیدوار اوز

رئیس دانشکده علوم پزشکی ضمن تقدیر از همت خیرین در اهدای ساختمان دانشکده بهداشت اوز، از هزینه کرد معادل ۴ میلیارد تومان از اعتبارات دولتی برای تامین تجهیزات و زیر ساخت ها و تجهیز بهترین آزمایشگاه های منطقه خبر داد و گفت: به همین دلیل هیئت های بورد برای رشته جدید بهداشت حرفه ای، توانمندی این دانشکده را تایید کرده اند.

در مورد اعتبار بخشی بیمارستان ها، با شروع طرح تحول سنجه ها و ارزیابی تغییر کرد. تلاش معاونت درمان و تیم مربوطه براین است که ارزیاب ها را متقاعد کنند که مجددا بیمارستان اوز را ارزیابی کنند. ما با حساسیتی که داریم دوست داریم اعتبار بخشی واقعی انجام شود.

در مورد افت آمار درمانی در بیمارستان اوز رئیس دانشکده گفت : به صورت موثق آمار ۳ ماهه را ندارم اما به صورت ماهانه آمارها رصد می شود!  رئیس بیمارستان ها موظف هستند پاسخگو باشند و معاونت توسعه بررسی و آسیب شناسی می کنند. با طرح تحول سلامت پزشکان وارد طرح تحول شدند اما با وجود برخی معوقات پزشکان، در بیمارستان لار نیز برخی موارد از جمله بیماران سرپایی ریزش داشتیم.

در بیمارستان اوز برخی بسته های طرح تحول سلامت با توجیه ساخت بیمارستان جدید باز نشد و هزینه نکردند که شاید در سنجه ها تاثیر داشته، گرچه تمام تلاش ما این بود که این هزینه ها اضافی نخواهد بود.

در این نشست دلاور از بیرم در مورد متخصص رادیولوژی، پورشمسی از عصر لارستان در مورد بیمارستان امام سجاد و حضور متخصصین در شیفت های مختلف، فراست از میلاد در خصوص بخش آی سی یو نوزادان و سردر ورودی بیمارستان امام رضا(ع) لار، دانیال افتخاری از آفتاب لارستان ضرورت نظارت بهداشتی بر مواد غذایی، جعفر نژادان از صدا وسیما در مورد قطع درختان در بیمارستان لار، سعید رزاقیان از صحبت نیوز دلیل عدم اعزام دانشجویان سال آخر به مرکز استان را مطرح کردند که رئیس و معاونین پاسخ دادند.

 

دکتر اقتداری معاون توسعه از افتتاح ۱۴ خانه پزشکان در هفته دولت خبر داد و گفت: ۲ هزار و ۵۰ نیرو در دانشکده مشغول به خدمت هستند که ۵۰۰ نفرآنان در بیمارستان امام رضا(ع) لار مشغول به کارند. وی از استاندار ۷/۲ نیرو به ازای هرتخت گفت و افزود در برخی مراکز ما به ۴ نیرو به ازای هر تخت رسیده است. در سال ۹۴ و ۹۵ به ترتیب ۳۲ و ۳۰ نیرو استخدام شده اند و ۸۸ نیرو نیز به صورت حجمی مشغول به کار شده اند.

دکتر صباغی معاون درمان نیزازافزایش تخت های فعال در بیمارستان امام رضا(ع) لار، افزایش پزشکان اورژانس دراین بیمارستان  در هرشیفت از یک نفر به ۲ نفر، افزایش تعداد تخت های ویژه به ۳۰ تخت، راه اندازی بخش جدید جراحی و تامین تجهیزات پزشکی معادل ۵ میلیارد تومان  و تحویل ساختمان جدید اورژانس در بیمارستان لار در هفته جاری خبر داد.

دکتر نصری معاون بهداشتی طرح تحول را فرصتی برای ساختار سازی و گرفتن تشکیلات دانست و گفت: باید همه کمک کنیم به دور از روزمرگی در این زمینه اقدام کنیم. وی از افزایش تعداد مراکز بهداشتی درمانی به ۳۲ مرکز خبر داد و گفت علاوه بر ۴ درمانگاه و ۶ پایگاه بهداشتی در لار، ۲ مرکز و یک پایگاه بهداشتی فعال در اوز داریم.  درمانگاه خلیل آزاد در لار از نظر تجهیزاتی و خدماتی که ارائه می كند دراستان کم نظیر است. وی از وجود سامانه ۱۹۰ برای طرح مسائل و مشکلات بهداشتی خبر داد و گفت: کارشناسان بهداشتی بر فروشگاه ها نظارت دارند اما در مورد دستفروشی ها ما نیز مدعی هستیم.

دکتر جعفرپور معاون غذا و دارو رسانه ها را زبان گویای مردم دانست و بر امید آفرینی تاکید کرد و گفت: این معاونت جنوب فارس را پوشش می دهد و در دانشگاه های سطح ۵ رتبه یک را دارا هستیم. وی دانشکده علوم پزشکی لارستان را از جمله آخرین دانشکده های تشکیل شده برشمرد وافزود: پیشرفت های قابل ملاحظه ای داشته ایم. وی نرم جمعیتی پوشش هرداروخانه را برای ۷ هزار نفر اعلام کرد و گفت: بر همه داروخانه های نظارت می شود.  دکتر جعفر پور از بهره برداری از ۴ واحد تولیدی مرتبط با معاونت غذا و دارو در لار و ۳ واحد در خنج خبر داد و افزود: بعد از الحاق خنج اختیارات این معاونت را به مدیریت غذا و دارو در خنج تفویض شده و برآورد مثبتی داریم.

دکتر عرفانی معاون آموزشی، آموزش را دراس امور دانست و افزود: از زمان تشکیل دانشکده سیرصعودی داشته ایم و همواره آمادگی داریم که اطلاعات دقیق داده و شفاف سازی کنیم. خبرنگاران نیز می توانند در معرفی خدمات دانشکده در عرصه های مختلف ما را یاری دهند.

این نشست با تجلیل از خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار پایان یافت.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وب سایت خبری اوز امروز...
ما را در سایت وب سایت خبری اوز امروز دنبال می کنید

برچسب : دکتر,رئوفی,درنشست,خبری,پزشکان,متخصص,درمانگاه,۳۲مرکز,افرایش,یافته, نویسنده : awazemrooz بازدید : 98 تاريخ : سه شنبه 24 مرداد 1396 ساعت: 22:39